Lastsäkringsrådgivare

Lastsakring foton bauhaus 93 UppdateradMariTerm AB erbjuder en nyintroducerad tjänst som vi kallar Lastsäkringsrådgivare. Tanken med tjänsten är att avlasta våra kunder i sitt arbete genom att vi är behjälpliga när det gäller lastsäkringsproblematik. Ni som kund behöver aldrig tveka på att kontakta oss; om ni har en fråga eller ett problem som ni skulle vilja få råd om eller hjälp med hör ni bara av er till oss. Om vi då har ett avtal kan vi formalisera arbetet oss emellan och på så sätt blir det lättare att hantera mindre ärenden.

Genom att anlita oss som er externa säkerhetsrådgivare erbjuder vi er vår kunskap och expertis inom lastsäkringsområdet och är ert bollblank vad gäller lastsäkringsfrågor. Vi kommer att ta ut en mindre årlig avgift och sedan ingår muntlig rådgivning samt att vi bevakar regler och standarder inom lastsäkringsområdet och håller er uppdaterade på ändringar och nyheter inom lastsäkringsområdet. Om ni sedan önskar ett skriftligt svar, och vi lägger ner tid på frågeställningen, tar vi ut en timkostnad, men kan samla ihop eventuella fakturor till någon gång om året.

Vi presenterar det här erbjudandet för våra mest frekventa kunder och vi hoppas att ett flertal är intresserade av tjänsten. Det skulle ge oss bättre möjligheter att bevaka ändringar av regler och standarder, i Sverige och internationellt, och att vi snabbare kan engagera oss i pågående revideringsarbeten utan att först behöva samla ihop finansiering från svensk industri och transportnäring.

I tjänsten ingår även att vi, två gånger om året, skickar ut ett nyhetsbrev med den senaste informationen inom lastsäkringsområdet.

Priset för att verka som ett företags lastsäkringsrådgivare är en fast avgift per kalenderår och omfattar muntlig rådgivning, bevakning av regler och standarder samt utskick av nyhetsbrev.

Priset för arbete som görs av MariTerm AB utöver det som ingår i tjänsten debiteras per timme. Alternativt lämnas fast pris på specificerade arbetsinsatser såsom utbildning, utarbetande eller ändringar av instruktioner, utredning av tillbud/olyckor etc.

Låter detta intressant och ni vill veta mer? Kontakta oss gärna för att få mer information om vad vi kan göra för er inom lastsäkringsområdet.